Fortrydelsesret:


Fortrydelsesretten er ikke gældende for erhvervskunder.
Privat kunder:

Der er 14 dages fortrydelsesret på varerne, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives via mail info@froetorvet.dk .  
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre, bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du returnere produktet/produkterne tilbage til os.


For vores lysprodukter gælder der særlige vilkår vedr. fortrydelse.

Da emballagen udgør en væsentlig del af produktet, idet varens art, egenskaber (kravspecifikationer) og den måde, som varen fungerer på er oplyst på emballagen (I nogle tilfælde er også væsentlige sikkerhedskrav oplyst på emballagen) er det et krav at emballagen medfølger ved returnering af produktet, hvis du vil være sikker på at få alle dine penge retur. Medfølger emballagen ikke, værdiansættes varen fra handelsværdien når den modtages retur. Lysprodukter uden emballage og vejledning kan medføre en meget lav handelsværdi.

Varens stand, når du sender den retur

Varens stand, når du sender den tilbage: Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.


Emballage:

Beskadiget eller manglende original emballage kan udgøre en værdiforringelse, som du hæfter for. For at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage, og at der udvises forsigtighed ved åbning af emballagen. Det er muligt at åbne emballagen uden af beskadige den. Emballagen er også med til at beskytte produktet såfremt det sendes retur. Værdiforringelse af emballagen vurderes ud fra det konkrete forhold, men varen vil oftest blive kategoriseret som udstillingsvarer, hvis emballagen mangler, eller er beskadiget.
 

Returnering af produktet/produkterne

Din ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
For julegaver købt i perioden 1. oktober til 24. december, kan købet fortrydes frem til 14. januar. For køb foretaget efter 24. december gælder de almindelige regler om 14 dages fortrydelsesfrist. Udvidet fortrydelsesret gælder ikke for blomsterløg og sætteløg, som har en begrænset levetid.  

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder, du vil kun modtage standardfragtomkostningerne retur i forbindelse med fortrydelse.), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Ved delvist fortrydelse af købet, har du ikke har krav på tilbagebetaling af leveringsomkostninger. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores  standardfortrydelsesformular.


Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Frøtorvet ApS
Rønnebær Allé 40
3000 Helsingør
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.


Uafhentet varer

Bliver varen returneret til os, fordi du ikke har afhentet varen i den butik, hvor den ligger til afhentning, inden udløbet af den oplyste frist, og dette skyldes fortrydelse skal du betale for returforsendelsen til os. Standardfragtomkostningerne (minimum 44,95 for pakkeshop) vil derfor blive fratrukket ved tilbagebetalingen af købsbeløbet.

Kommer varen retur uafhentet og du stadig ønsker varen opkræver vi den reelle returfragt for at varen er kommet retur, samt fragt for at gensende pakken.