Frøtorvet startede i oktober 2006 med et mindre udvalg af staudefrø, vi havde og har en tro på, at man kan skabe sig eget blomsterflor nemt og billigt med de rigtige frø, og den rigtige vejledning i frøsåningen.
Sidenhen er det gået stærkt, vi har udvidet vores sortiment, så vi i dag kan tilbyde et bredt sortiment inden for blomsterfrø, grøntsagsfrø, krydderurter og meget mere. Vi runder i 2024 ca. 700 sorter.

Vi har fra starten haft det succeskriteriet at frøsåningen skulle være en god oplevelse for dig som kunde, derfor handler vi kun med velrenommerede virksomheder inden for frøbranchen.

I 2011 tog vi en ny varegruppe ind i vores sortiment, nemlig blomsterløg. I efterårsperioden august til december måned har du mulighed for at købe et spændende udvalg af blomsterløg. Vi har over årene udvidet vores sortiment af blomsterløg - alle blomsterløgene bliver hjemtaget fra Holland enten direkte fra Holland eller via danske distributører.

I august 2011 har vi fået ændret vores design – vi har fået helt nyt design og nyt logo. Med dette har vi også fået nye funktioner i webshoppen, som gerne skulle gøre det endnu bedre at handle her hos os. Vi håber med dette, at vi kan indfri flere af dine forventninger til handlen.

I 2012 blev FrøTorvet ApS etableret. 

I året 2012 har vi taget solcellelamper og senere LED lys ind i vores sortiment. Miljøvenligt lys i haven og batteridrevne lys (batteridrevne stearinlys, batteridrevne fyrfadslys og LED lyskæder etc. )  skaber ro og en behagelig stemning. 

I juli måned 2013 har Frøtorvet oprettet facebook profil.

I maj 2014 blev Frøtorvet ApS E-mærket godkendt.

I august 2015 - begyndte vi at sætter vandmærke på vores egne billeder ©froetorvet - Vi tager en hel del billeder selv, af de frø vi sår, de lysprodukter og andre produkter som vi har i vores sortiment og de blomsterløg vi planter. 

I foråret 2016 har vi udvidet vores sortiment med havefigurer  - en fin og farverig udsmykning af havens bede, udsmykning af krukker, paddehatte i keramik til at give spil og farve i haven. Vi har sidenhen udvidet med flotte rustikke jern figurer - som kan stå ude hele året.

I sommeren/efteråret 2017 har vi udvidet med duftende sæber fra Europa, og vi har sidenhen udvidet med duftende sæber fra USA.

I oktober 2017 har vi oprettet instagram profil.

I januar 2018 fik vi ny webshop og nyt design.

I løbet af 2018 har vi udvidet vores sortiment med glaskunst, brugskunst, pyntefigurer, miniskulpturer, kunstige blomster og andet brugskunst.

I efteråret 2018 vi har udvidet vores sortiment med spirituelle produkter, tarotkort, orakelkort, krystaller, bøger etc.

I 2019 har vi udvidet vores sortiment med ravsmykker.

I 2021 - udvidede vi vores sortiment med havefigurer i jern - dekorative figurer til haven, altanen, husmuren.

I 2023 - har vi udvidet vores sortiment med krystaller, herunder flotte krystal armbånd, krystal vedhæng, krystal øreringe og meget mere.

I 2024 - Vi har fået et flot udvalg af viskestykker, toilettasker og punge ind på vores webshop. Produkterne er fra KOUSTRUP & CO. de er produceret i Europa.

I 2024 - har vi udvidet med duftende shampoobar / balsambar og andre flydende shampooer.

Med dette ønsker vi dig en rigtig god oplevelse med din handel.

 

Du kan kontakte os på tlf.: 3962 1912 (09:00-15:00 i hverdagene) eller på mail se kontakt, som vi besvarer indenfor 24 timer i hverdagene.

 

froetorvet.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets Forbruger Hotline, når du handler her hos os.